Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yere atlamak

Rüyada yere atlamak

Rüyada yere atlamak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, iyi halinin kalmayacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, kafasının da rahat edeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine işaret eder.

Rüyada yere atlamak gördüyseniz:

  • İletişim kuramamak, bazı aletlerinizin bozulması, insanlarla sert konuşmalar yapmak veya dalgınlık nedeniyle bazı eşyalarınızın kaybolması gibi küçük olaylar olabilir.

Rüyada bir yere atladıgını görmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yerlerden atlamak hasret çekileceğine, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada yüksek yere atlamak ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, uzun yıllar yaşayacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine alamet eder.

Rüyada yere atlamak maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, ona yardımcı olacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına alamet eder.

Rüyada bir yerden bir yere atlamak onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bir yere atlamak huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına delalet eder.

Rüyada yüksek yerlerden atlamak her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kurtuluşu yakalayacağına işaret eder.

Rüyada bir yerden başka bir yere atlamak yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments