Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yere atladıgını görmek

Rüyada bir yere atladıgını görmek

Rüyada bir yere atladıgını görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, rütbesinin artacağına, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına delalettir.

Rüyada bir yere atladıgını gördüyseniz:

  • harakete geçmeniz ya da fırsatları kaçırmanız size kalmış birşeydir.

Rüyada yüksek yere atlamak yiyip içeceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine delalettir.

Rüyada bir yerlerden atlamak insanlar tarafından takdir edileceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada bir yere atladıgını görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına alamet eder.

Rüyada bir yerden başka bir yere atlamak bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, sağlam bir kariyer edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yere atlamak çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada bir yere atlamak Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yerden bir yere atlamak zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, dertlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerlerden atlamak ticarete atılacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments