Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerden tutunmak

Rüyada bir yerden tutunmak

Rüyada bir yerden tutunmak kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yerden tutunmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde duygularınızı ifade edebilmeniz çok zordur.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken tutunmak sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden tutunmak işinin gücünün de hep rast gideceğine, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına işarettir.

Rüyada bir yerden tutunmak insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir ipe tutunmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, büyük bir üne sahip olunacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada balkondan düşerken tutunmak tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada demirden tutunmak ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, tartışmaların sona ereceğine, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşerken tutunmak duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, hayırlı haberler getireceğine yorulur.

Rüyada pencereye tutunmak sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments