Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir ipe tutunmak

Rüyada bir ipe tutunmak

Rüyada bir ipe tutunmak ağız tadını ve keyfini yitireceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, zahmete ve çileye düşeceğine, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına inanılır.

Rüyada bir ipe tutunmak gördüyseniz:

  • Yol haritasına ihtiyacınız olacağa benziyor.

Rüyada denizde ipe tutunmak yüzünün kızaracağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine inanılır.

Rüyada ipten tutunmak çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir ipe tutunmak faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine yorulur.

Rüyada otobüse tutunmak hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada çimene tutunmak rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına işarettir.

Rüyada kayaya tutunmak kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine delalettir.

Rüyada yüksekte tutunmak istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada düşerken bir yere tutunmak kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments