Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencereye tutunmak

Rüyada pencereye tutunmak

Rüyada pencereye tutunmak dinin emirlerini hiçe sayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada pencereye tutunmak gördüyseniz:

  • Eski arkadaş, amaç veya hobilerinizi hatırlayabilir, ziyaretler gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada pencereye tutunmak düşmanların önlerinin açılacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada yüksekte tutunmak Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine delalettir.

Rüyada ağacın dalına tutunmak kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine delalet eder.

Rüyada bir ipe tutunmak sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada düşmemek için tutunmak maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, talihin yüze güleceğine tabir olunur.

Rüyada otobüse tutunmak dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada ipten tutunmak borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada demire tutunmak esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments