Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya düşmek ve kurtulmak

Rüyada suya düşmek ve kurtulmak

Rüyada suya düşmek ve kurtulmak istediği gibi bir hayata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, hüsrana uğratacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına tabir olunur.

Rüyada suya düşmek ve kurtulmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, türlü hoşluklar da yüzünü gösterebilir.

Rüyada suya düşmek ve kurtulmak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, sorunlarının çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada denize düşmek kurtulmak azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada yüksek yerden düşmekten kurtulmak tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, yeni işlere girişileceğine işaret eder.

Rüyada merdivenden düşmekten kurtulmak bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine alamet eder.

Rüyada balkondan düşmekten kurtulmak zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyuya düşmekten kurtulmak kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, rahatsızlık vereceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada çukura düşmekten kurtulmak kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments