Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerden başka bir yere gitmek

Rüyada bir yerden başka bir yere gitmek

Rüyada bir yerden başka bir yere gitmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, fikirlerinin can bulacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, maneviyatının çökeceğine, başarılarının devamlı olacağına işaret eder.

Rüyada bir yerden başka bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Savurgan bir yapıdasınız.

Rüyada bir yerden başka yere gitmek kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına işaret eder.

Rüyada bir yerden başka bir yere gitmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, hayırlı haberlere, sevdikleriyle arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada bir yerden başka bir yere taşınmak sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, rahatının ve gelirinin artacağına delalet eder.

Rüyada bir yerden başka yere uçmak aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine delalet eder.

Rüyada bir yerden başka bir yere uçmak zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, atılan adımların zarar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yerden başka bir yere atlamak hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yerden başka bir yere atanmak uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka yerlere gitmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments