Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerden başka bir yere uçmak

Rüyada bir yerden başka bir yere uçmak

Rüyada bir yerden başka bir yere uçmak iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, prestij kaybı yaşanacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine rivayet eder.

Rüyada bir yerden başka bir yere uçmak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin kaba saba davranışları yüzünden aşırı sinirlenmeniz mümkündür.

Rüyada bir yerden başka yere uçmak ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada bir yerden başka bir yere uçmak lüksünün artacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, zor ve stresli günler geçireceğine yorulur.

Rüyada bir yerden bir yere uçmak mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada bir yerden başka bir yere gitmek bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine inanılır.

Rüyada bir yerden başka yere gitmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine işaret eder.

Rüyada bir yerden başka bir yere atanmak hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, özlemlerini bitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yerden başka bir yere taşınmak büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına alamet eder.

Rüyada bir yerden başka bir yere atlamak kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments