Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka yerlere gitmek

Rüyada başka yerlere gitmek

Rüyada başka yerlere gitmek düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, eğlenceli ortamlara gireceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada başka yerlere gitmek gördüyseniz:

  • Tuzağa düşmekte olan bir kişinin farkında olsanızda, o kişiye bunu göstermek zor olabilir.

Rüyada bir yerden başka yere gitmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına delalet eder.

Rüyada başka yerlere gitmek sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, rızkın genişleyeceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada başka bir yere gitmek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına yorulur.

Rüyada başka yere gitmek onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, tecrübelerini aktaracağına işarettir.

Rüyada bir yerden başka bir yere gitmek anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına alamet eder.

Rüyada başkalarını yemek yerken görmek rakiplerin üzüleceğine, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka yere tayin olmak çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine inanılır.

Rüyada bir yerden başka bir yere taşınmak hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments