Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerden başka bir yere atanmak

Rüyada bir yerden başka bir yere atanmak

Rüyada bir yerden başka bir yere atanmak cesaretini yeninden toplayacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, bereketin ve karın artacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yerden başka bir yere atanmak gördüyseniz:

  • Bazı sırlar açığa çıkabilir.

Rüyada bir yerden başka bir yere atanmak dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, elinin darlığa düşeceğine, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine delalet eder.

Rüyada başka bir yere atanmak sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka yere atanmak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yerden başka yere gitmek hayırlı işlerde yer alacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, dileklerin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada bir yerden başka bir yere atlamak böylece yüzünün güleceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına rivayet eder.

Rüyada bir yerden başka bir yere gitmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yerden başka yere uçmak bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, adının ülke dışında yayılacağına rivayet eder.

Rüyada bir yerden başka bir yere uçmak yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments