Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerden başka bir yere taşınmak

Rüyada bir yerden başka bir yere taşınmak

Rüyada bir yerden başka bir yere taşınmak beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, ona mutluluk getireceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına rivayet eder.

Rüyada bir yerden başka bir yere taşınmak gördüyseniz:

  • Başka kimselerle birlikte ekip çalışmaları yapabilirsiniz.

Rüyada bir yerden başka bir yere taşınmak sorunlarını teker teker aşacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada bir yerden bir yere taşınmak çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına inanılır.

Rüyada başka yere taşınmak maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir yere taşındığını görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir yere taşınmak aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına delalet eder.

Rüyada bir yerden başka bir yere atanmak elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yerden başka yere gitmek biraz olsun hafifleyeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada bir yerden başka bir yere uçmak ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments