Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerden başka yere uçmak

Rüyada bir yerden başka yere uçmak

Rüyada bir yerden başka yere uçmak moralinin genel olarak yerinde olacağına, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir yerden başka yere uçmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz bayanlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız şüpheler yüzeye çıkabilir.

Rüyada bir yerden başka yere uçmak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yerden başka bir yere uçmak kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, başka insanları aldatmasına engel olacağına rivayet eder.

Rüyada bir yerden bir yere uçmak ne yapacağına karar veremeyeceğine, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına alamet eder.

Rüyada bir yerden başka yere gitmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yerden başka bir yere atanmak rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına rivayet eder.

Rüyada bir yerden başka bir yere taşınmak bekarlar için mutlu bir karşılaşma, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine rivayet eder.

Rüyada bir yerden başka bir yere gitmek yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yerden başka bir yere atlamak uykusuz ve halsiz düşeceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments