Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçarak aşağı inmek

Rüyada uçarak aşağı inmek

Rüyada uçarak aşağı inmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, daha fazla kazanç getireceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, sıkıntının günden güne artacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada uçarak aşağı inmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki olaylar sizi fazlasıyla duygulandırabilir.

Rüyada uçarak aşağı inmek rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada uçarak yere inmek hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçarak inmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, bebek sahibi olunacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada uçarak denize inmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine alamet eder.

Rüyada merdivenleri uçarak inmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine delalettir.

Rüyada yüksekten uçarak inmek eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada merdivenlerden uçarak inmek karşılıksız bırakmayacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına işaret eder.

Rüyada uçarak camiye inmek hayat boyu isteklerine ulaşacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments