Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teyzenin boşandığını görmek

Rüyada teyzenin boşandığını görmek

Rüyada teyzenin boşandığını görmek yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, haneye nifak gireceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, ona kol kanat gereceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine rivayet eder.

Rüyada teyzenin boşandığını gördüyseniz:

  • Görünürdeki gerçeklerin ardındaki şeyleri biraz incelemenizde fayda var.

Rüyada teyzenin boşandığını görmek başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada kardeşinin boşandığını görmek daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocanla boşanmak bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, yeni bir işe girileceğine, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine inanılır.

Rüyada bir kişinin boşandığını görmek kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, kısmetlerin artacağına inanılır.

Rüyada annenin boşandığını görmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına rivayet eder.

Rüyada komşusunun boşandığını görmek güvensizliğini yeneceğine, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, işlerine yeni işler katacağına alamet eder.

Rüyada bir akrabasının boşandığını görmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadının boşandığını görmek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments