Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynundan silahla vurulduğunu görmek

Rüyada boynundan silahla vurulduğunu görmek

Rüyada boynundan silahla vurulduğunu görmek haram mala, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada boynundan silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Biraz zamana ihtiyaç var.

Rüyada silahla boynundan vurulmak elin bollaşacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada boynundan silahla vurulduğunu görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, el açmayacağına rivayet eder.

Rüyada boynundan silahla vurulmak insanlığıyla herkese örnek olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine işarettir.

Rüyada boynunun vurulduğunu görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada boynu vurulmak varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boynundan tabancayla vurulmak elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada boynundan iğne vurulmak hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin boynundan vurulduğunu görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments