Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin silahla vurulduğunu görmek

Rüyada başka birinin silahla vurulduğunu görmek

Rüyada başka birinin silahla vurulduğunu görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, zor durumlara düşeceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Anlamadığınız şeyleri sormalısınız.

Rüyada başka birinin silahla vurulduğunu görmek iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, iş hayatında başarılı olmaya, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başından silahla vurulduğunu görmek dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine inanılır.

Rüyada babasının silahla vurulduğunu görmek fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadan silahla vurulduğunu görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun silahla vurulduğunu görmek yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, atılan adımların zarar getireceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayaktan silahla vurulmak işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, güvenini sarsacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtından silahla vurulmak kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına delalettir.

Rüyada abisi tarafından silahla vurulmak iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments