Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınının mezar görmek

Rüyada yakınının mezar görmek

Rüyada yakınının mezar görmek bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, zorlukların artacağına, dünyasının bir anda değişeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kalabalık günler geçirileceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakınının mezar gördüyseniz:

  • Kafanızı işgal eden bir konuda da bazı sert kararlar alabilirsiniz.

Rüyada yakınını mezardan çıkarmak bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakınının mezar görmek işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine delalet eder.

Rüyada yakınını mezarda görmek hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakın birinin mezarını görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir yakının mezarını görmek işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, büyük bir yenilgi alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen yakınının mezarını görmek dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada yakının mezarını görmek sermayesinin çoğalacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına inanılır.

Rüyada yakınlarının mezarını görmek maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments