Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakınının ev aldığını görmek

Rüyada bir yakınının ev aldığını görmek

Rüyada bir yakınının ev aldığını görmek zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine alamet eder.

Rüyada bir yakınının ev aldığını gördüyseniz:

  • Ufak ya da büyük yatırımlar söz konusu olabilir.

Rüyada bir yakınının ev aldığını görmek dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada yakının ev aldığını görmek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakınının ev aldığını görmek uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, maddi zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada bir yakının ev aldığını görmek hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, başarılarının hiçe sayılacağına tabir olunur.

Rüyada en yakın arkadaşı tarafından aldatılmak kurulu bir düzene sahip olacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada yakın arkadaşla aldatılmak daha rahat bir hayatı olacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına rivayet eder.

Rüyada yakınının kilo aldığını görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, makamını kaybedeceğine delalettir.

Rüyada bir yakınının araba aldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments