Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada en yakın arkadaşı tarafından aldatılmak

Rüyada en yakın arkadaşı tarafından aldatılmak

Rüyada en yakın arkadaşı tarafından aldatılmak işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, işlerini yoluna koyacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada en yakın arkadaşı tarafından aldatılmak gördüyseniz:

  • Yeni teklifler veya davetler nedeniyle mevcut işlerinizde ya da planlarınızda değişiklik yapmanız gerekebilir.

Rüyada en yakın arkadaşı tarafından aldatılmak yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, parasının ve canın güvende olacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşını dövmek kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına yorulur.

Rüyada en yakın arkadaşımı görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi en yakın arkadaşınla görmek planlarının gerçekleşeceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşını öpmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına alamet eder.

Rüyada en yakın arkadaşıyla küsmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, şansının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşını ölmüş görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada en yakın arkadaşla tartışmak yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments