Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakın arkadaşla aldatılmak

Rüyada yakın arkadaşla aldatılmak

Rüyada yakın arkadaşla aldatılmak ona şifa olmayacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşla aldatılmak gördüyseniz:

  • O nedenle ani tepkilerden kaçınmakta fayda var.

Rüyada en yakın arkadaşı tarafından aldatılmak eşlerinin kapanacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine delalettir.

Rüyada yakın arkadaşla aldatılmak zorlukların ve sorunların aşılacağına, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına yorulur.

Rüyada bir yakınının araba aldığını görmek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine alamet eder.

Rüyada yakınının araba aldığını görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada yakınının ev aldığını görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine inanılır.

Rüyada bir yakınının ev aldığını görmek hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bir yakının ev aldığını görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakının ev aldığını görmek düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments