Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınının ev aldığını görmek

Rüyada yakınının ev aldığını görmek

Rüyada yakınının ev aldığını görmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hayallerine kavuşacağına, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakınının ev aldığını gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizin için önemli olabilecek ya da sevdiklerinizle ilgili önemli gelişmeler olmaktadır.

Rüyada yakınının ev aldığını görmek oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına tabir olunur.

Rüyada yakının ev aldığını görmek rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yakının ev aldığını görmek huzur dolu günler geçireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bir yakınının ev aldığını görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına yorulur.

Rüyada bir yakınının araba aldığını görmek Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine işarettir.

Rüyada yakınının araba aldığını görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakınının kilo aldığını görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, işinde büyük zaferler elde edeceğine, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşı tarafından aldatılmak işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments