Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakının ev aldığını görmek

Rüyada yakının ev aldığını görmek

Rüyada yakının ev aldığını görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, özel hayatında mutlu olacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, markasını duyuracağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine işarettir.

Rüyada yakının ev aldığını gördüyseniz:

  • Bazı kararlar almadan önce sorular sormalısınız.

Rüyada yakınının ev aldığını görmek işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, işlerin daha kötüye gideceğine işarettir.

Rüyada bir yakınının ev aldığını görmek gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına inanılır.

Rüyada yakının ev aldığını görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına alamet eder.

Rüyada bir yakının ev aldığını görmek rakiplerin her konuda fark atacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, pişmanlığa tabir olunur.

Rüyada en yakın arkadaşı tarafından aldatılmak tutumlu bir yaşam süreceğine, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına delalet eder.

Rüyada yakın arkadaşla aldatılmak eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına işaret eder.

Rüyada yakınının kilo aldığını görmek bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, bolluk ve bereket göreceğine, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine işaret eder.

Rüyada bir yakınının araba aldığını görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments