Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakınının araba aldığını görmek

Rüyada bir yakınının araba aldığını görmek

Rüyada bir yakınının araba aldığını görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, sevilen bir eşyanın çalınacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine delalettir.

Rüyada bir yakınının araba aldığını gördüyseniz:

  • Fiziksel bakımdan kendinize özen göstermeyi ihmal etmemelisiniz.

Rüyada yakınının araba aldığını görmek kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bir yakınının araba aldığını görmek sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, kimseden korkmayacağına yorulur.

Rüyada yakın arkadaşla aldatılmak mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, iş hayatında zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada bir yakının ev aldığını görmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada yakınının ev aldığını görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakının ev aldığını görmek asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine inanılır.

Rüyada yakınının kilo aldığını görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, onları gücendireceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine inanılır.

Rüyada bir yakınının ev aldığını görmek evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments