Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakınını ölüm döşeğinde görmek

Rüyada bir yakınını ölüm döşeğinde görmek

Rüyada bir yakınını ölüm döşeğinde görmek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, ağız tadının da kaçacağına, stresini atacağına, hastalıkların şifa bulacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine yorulur.

Rüyada bir yakınını ölüm döşeğinde gördüyseniz:

  • Birşeyler kırıp dökebilir ya da kendinizi yaralayabilirsiniz.

Rüyada bir yakınını ölüm döşeğinde görmek atılıma geçeceğine, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada anneyi ölüm döşeğinde görmek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine inanılır.

Rüyada babasını ölüm döşeğinde görmek görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, sevap işlemek için uğraşacağına alamet eder.

Rüyada ölüm döşeğinde olduğunu görmek elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine işaret eder.

Rüyada ölüm döşeğinde görmek çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada babasının ölüm döşeğinde görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına işaret eder.

Rüyada birini ölüm döşeğinde görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, ömrünün de uzun olacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini ölüm döşeğinde görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, elinin bolluk göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments