Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüm döşeğinde olduğunu görmek

Rüyada ölüm döşeğinde olduğunu görmek

Rüyada ölüm döşeğinde olduğunu görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, kısmetlerinin de kapanacağına işarettir.

Rüyada ölüm döşeğinde olduğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya diğer girişmlerinizi ya da iş birliklerinizi ilgilendiren konularda geri adıma atmaktan çekinmeniz veya daha fazla araştırma yapmaya üşenmeniz durumunda, aslında bitmesi gerekmeyen konuları sonlandırabilirsiniz.

Rüyada bir yakınını ölüm döşeğinde görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüm döşeğinde olmak kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüm döşeğinde hasta görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini ölüm döşeğinde görmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada ölüm döşeğinde olduğunu görmek büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada birinin ölüm döşeğinde olduğunu görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, rızkının da çoğalacağına yorulur.

Rüyada babasını ölüm döşeğinde görmek ileride saygın bir kimse olacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ölüm döşeğinde insan görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments