Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini ölüm döşeğinde görmek

Rüyada birini ölüm döşeğinde görmek

Rüyada birini ölüm döşeğinde görmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, onların yaralarına merhem olacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına rivayet eder.

Rüyada birini ölüm döşeğinde gördüyseniz:

  • Değişik fikirleriniz olabilir.

Rüyada ölüm döşeğinde olduğunu görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini ölüm döşeğinde görmek mutlu ve huzurlu olacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını ölüm döşeğinde görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Rüyada babayı ölüm döşeğinde görmek isabetli adımlar atılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına işaret eder.

Rüyada ölüm döşeğinde olmak kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, koltuğunun yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada anneyi ölüm döşeğinde görmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüm döşeğinde görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada annesini ölüm döşeğinde görmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments