Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini ölüm döşeğinde görmek

Rüyada kendini ölüm döşeğinde görmek

Rüyada kendini ölüm döşeğinde görmek önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini ölüm döşeğinde gördüyseniz:

  • İlk önce nelerin halledilmesi veya bitirilmesi gerektiği konusunu dikkate almalısınız.

Rüyada eşini ölüm döşeğinde görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada babasının ölüm döşeğinde görmek sevineceğine ve mutlu olacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına yorulur.

Rüyada birinin ölüm döşeğinde olduğunu görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, özlemelerin son bulacağına yorulur.

Rüyada annesini ölüm döşeğinde görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, kişinin her türlü zenginliğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yakınını ölüm döşeğinde görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, yüceltileceği sözler duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüm döşeğinde birini görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüm döşeğinde olmak bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birini ölüm döşeğinde görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments