Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasını ölüm döşeğinde görmek

Rüyada babasını ölüm döşeğinde görmek

Rüyada babasını ölüm döşeğinde görmek sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, maddi yükümlülüklerin artacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasını ölüm döşeğinde gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler, romantik planlar var.

Rüyada babasının ölüm döşeğinde görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada babasını ölüm döşeğinde görmek bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada babayı ölüm döşeğinde görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine inanılır.

Rüyada ölüm döşeğinde hasta görmek kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına rivayet eder.

Rüyada birinin ölüm döşeğinde olduğunu görmek itibarın ve makamın yükseleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına tabir olunur.

Rüyada ölüm döşeğinde olduğunu görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına delalettir.

Rüyada kendini ölüm döşeğinde görmek çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüm döşeğinde birini görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments