Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüm döşeğinde görmek

Rüyada ölüm döşeğinde görmek

Rüyada ölüm döşeğinde görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, geçim derdinin sona ereceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına delalet eder.

Rüyada ölüm döşeğinde gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumalısınız.

Rüyada babasını ölüm döşeğinde görmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine işaret eder.

Rüyada ölüm döşeğinde olmak kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ölüm döşeğinde hasta görmek uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalet eder.

Rüyada ölüm döşeğinde görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine rivayet eder.

Rüyada bir yakınını ölüm döşeğinde görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada annesini ölüm döşeğinde görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine yorulur.

Rüyada kardeşini ölüm döşeğinde görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada babasının ölüm döşeğinde görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, huzura erileceğine, kıdem atlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments