Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneyi ölüm döşeğinde görmek

Rüyada anneyi ölüm döşeğinde görmek

Rüyada anneyi ölüm döşeğinde görmek fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, mutlu olunacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada anneyi ölüm döşeğinde gördüyseniz:

  • Aynı anda birçok şey yerine tek bir konuyu hedeflerseniz oradan oraya sürüklenmekten kurtulursunuz.

Rüyada annesini ölüm döşeğinde görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, sıkıntıların aşılacağına işaret eder.

Rüyada anneyi ölüm döşeğinde görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına tabir olunur.

Rüyada birinin ölüm döşeğinde olduğunu görmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, nefsine uyacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yakınını ölüm döşeğinde görmek bolluk ve berekete kavuşulacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına işarettir.

Rüyada ölüm döşeğinde olduğunu görmek zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada babayı ölüm döşeğinde görmek zenginliğinin artacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, kendisine olan güveninin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini ölüm döşeğinde görmek kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına delalet eder.

Rüyada babasını ölüm döşeğinde görmek büyük başarılar kazanacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments