Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakınını başörtülü görmek

Rüyada bir yakınını başörtülü görmek

Rüyada bir yakınını başörtülü görmek sıkıntıların aşılacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına delalet eder.

Rüyada bir yakınını başörtülü gördüyseniz:

  • Ani hareket, karar veya tepkilerinizin duygusal sonuçları olabilir.

Rüyada bir yakınını başörtülü görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada eşini başörtülü görmek hidayete ermeyi de başaracağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil başörtü takmak çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine başörtü vermek yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah başörtü taktığını görmek sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına işarettir.

Rüyada başörtü görmek büyük zararlar getireceğine, olmayacak hayallere kapılacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada başörtü vermek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, evine bereket geleceğine, esenliği bulacağına rivayet eder.

Rüyada pembe başörtü görmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments