Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başörtü görmek

Rüyada başörtü görmek

Rüyada başörtü görmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, duaların boşa gideceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, yaşadığı stresin biteceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada başörtü gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikirleriniz veya duygularınız değişebilir.

Rüyada arkadaşı başörtülü görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada başörtülü birini görmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüye başörtü vermek yüksek makamlara geleceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başörtülü bebek görmek dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah başörtü taktığını görmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, bereketli günler geçirileceğine, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil başörtü takmak mülk sahibi olacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başörtü takmayı unutmak en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin başörtü taktığını görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments