Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah başörtü taktığını görmek

Rüyada siyah başörtü taktığını görmek

Rüyada siyah başörtü taktığını görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet eder.

Rüyada siyah başörtü taktığını gördüyseniz:

  • Sosyal yaşantınızda daha önce yaşadığınız kötü tecrübeleri çevrenize sürekli anlatarak onları umutsuzluğa sevketmekten vazgeçin.

Rüyada siyah başörtü taktığını görmek her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, kısmetin kapanacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının başörtü taktığını görmek doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, başarılarının artacağına, işlerin düzgün gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin başörtü taktığını görmek kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada siyah yüzük taktığını görmek ona kol kanat gereceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına işaret eder.

Rüyada siyah şapka taktığını görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, üzgün ve hasta olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah kemer taktığını görmek kurtuluşu yakalayacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına alamet eder.

Rüyada siyah eşarp taktığını görmek elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada siyah peruk taktığını görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments