Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine başörtü vermek

Rüyada birine başörtü vermek

Rüyada birine başörtü vermek sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, kişinin hayatının değişeceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada birine başörtü vermek gördüyseniz:

  • Başta iş ilişkilerinizi çok iyi yönetmeniz gerekiyor.

Rüyada yeşil başörtü takmak ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, başarı için fırsatların artacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşı başörtülü görmek rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına delalettir.

Rüyada başörtülü insanlar görmek ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeği başörtülü görmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi başörtülü kadın görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Rüyada başörtüyü çıkarmak arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, ileride saygın bir kimse olacağına inanılır.

Rüyada başörtü görmek çileli ve zorlu günler yaşayacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına işaret eder.

Rüyada yeni başörtü görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments