Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başörtü vermek

Rüyada başörtü vermek

Rüyada başörtü vermek kazancın artmasına, huşu içinde devam edeceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, ortamın bir hayli gerileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada başörtü vermek gördüyseniz:

  • Daha düşük bir profil çizmeli, düşüncelerinizi ne istediğinizden emin olana kadar kendinize saklamalısınız.

Rüyada başkasına başörtü vermek haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada anneyi başörtülü görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada başörtülü bayan görmek yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına yorulur.

Rüyada başörtüyü açmak çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına alamet eder.

Rüyada siyah başörtü taktığını görmek kazancın az da olsa yitirileceğine, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bordo başörtü görmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına işarettir.

Rüyada sarı başörtü görmek kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, bekarsa evleneceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine inanılır.

Rüyada başörtülü bir kadın görmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments