Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınının mezarına gitmek

Rüyada yakınının mezarına gitmek

Rüyada yakınının mezarına gitmek iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına inanılır.

Rüyada yakınının mezarına gitmek gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları gerçekten yararlı olabilecekken, bazılarıysa uygulanabilir olmaktan çok uzak görünebilir.

Rüyada yakınının mezarına gitmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine inanılır.

Rüyada yakınlarının mezarını görmek hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta bir yakınını görmek işinde büyük başarılar alacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına yorulur.

Rüyada yakının mezarını kazmak hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına tabir olunur.

Rüyada yakınını mezardan çıkarmak alanında marka bir isim olacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakınını mezarını görmek çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakınının mezar görmek aylık gelirinin artacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada mezarda yakınını görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments