Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınlarının mezarını görmek

Rüyada yakınlarının mezarını görmek

Rüyada yakınlarının mezarını görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, idealist davranacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yakınlarının mezarını gördüyseniz:

  • Doğru etki yaratmanız durumunda fırsatlar ard arda ortaya çıkabilir.

Rüyada yakınının mezarına gitmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına işarettir.

Rüyada yakınını mezarını görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada bir yakının mezarını görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yakınının mezarını görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, verilen emeğin boşa gideceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada ölen yakınının mezarını görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bir yakınını mezarda görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, arkadaştan görülecek faydaya yorulmaktadır.

Rüyada yakınını mezarda görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakının mezarını görmek ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments