Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakinin kanser olduğunu görmek

Rüyada bir yakinin kanser olduğunu görmek

Rüyada bir yakinin kanser olduğunu görmek işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, ailesinin de büyük olacağına, problemlere çözüm bulunacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, önemli bir şahsiyet olacağına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yakinin kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Duygularınız, arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde davranışlarınızı yönlendirebilir.

Rüyada bir yakinin kanser olduğunu görmek güven kaybı yaşanacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Rüyada yakininin mezarini görmek taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine işaret eder.

Rüyada yakin birinin öldüğünü görmek duygularının karşılıklı olacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına delalettir.

Rüyada yakinini ölmüş görmek haneye bereket geleceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına inanılır.

Rüyada yakininin hamile olduğunu görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakinlarinin öldüğünü görmek uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, ortak bir noktada bulaşamayacağına işarettir.

Rüyada yakinini kaybetmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, moralinin yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada yakinindan para almak ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments