Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakininin mezarini görmek

Rüyada yakininin mezarini görmek

Rüyada yakininin mezarini görmek başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına delalettir.

Rüyada yakininin mezarini gördüyseniz:

  • Ev hayatınıza veya aile ilişkilerinize zarar verebilecek şeylerden kaçının.

Rüyada yakininin mezarini görmek bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada bir yakinin kanser olduğunu görmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakinini ölmüş görmek kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada yakinini öldü görmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakinlarinin öldüğünü görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakininin hamile olduğunu görmek daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, çok başarılı olunacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada yakin birinin öldüğünü görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine delalettir.

Rüyada yakinini kaybetmek helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments