Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakininin hamile olduğunu görmek

Rüyada yakininin hamile olduğunu görmek

Rüyada yakininin hamile olduğunu görmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, zorlukların yaşanacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, geçim derdi çekeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına delalet eder.

Rüyada yakininin hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Hizmetleriniz, işleriniz ya da teklifleriniz takdir edilmenizi sağlayabilir.

Rüyada yakininin hamile olduğunu görmek hem ün sahibi olacağına, kurulu düzenin yıkılacağına, düşünmeden hareket edeceğine yorulur.

Rüyada yakinini ölmüş görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yakinini ölmüş görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakininin evlendiğini görmek elindekileri kaybedeceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına işaret eder.

Rüyada yakinlarinin öldüğünü görmek zor günler geçirileceğine, saygınlığına leke sürüleceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada yakininin mezarini görmek yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakinini öldü görmek kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine rivayet eder.

Rüyada yakinini kaybetmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments