Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakin birinin öldüğünü görmek

Rüyada yakin birinin öldüğünü görmek

Rüyada yakin birinin öldüğünü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, bedeninin de iyileşeceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada yakin birinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Yaratıcı aktivitelerinize daha fazla zaman ayırmalısınız.

Rüyada yakinlarinin öldüğünü görmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakinini öldü görmek bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, büyük işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yakin birinin öldüğünü görmek az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına inanılır.

Rüyada yakinini kaybetmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, çalışılan firmanın atağa geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakinini ölmüş görmek işlerinin iyi gideceğine, kişinin maddi zarara uğrayacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine rivayet eder.

Rüyada yakininin evlendiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine işaret eder.

Rüyada yakininin hamile olduğunu görmek büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yakinini ölmüş görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments