Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakinlarinin öldüğünü görmek

Rüyada yakinlarinin öldüğünü görmek

Rüyada yakinlarinin öldüğünü görmek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada yakinlarinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Farklı fırsatlarla karşılaşabileceğiniz, yeni işlere başlayabileceğiniz veya yeni bir pozisyona getirilebileceğiniz bir yıllık süreç başlıyor.

Rüyada yakinini öldü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada yakin birinin öldüğünü görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakinlarinin öldüğünü görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, keyiflerinin yerinde olacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada yakininin mezarini görmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, ana baba duası alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yakinin kanser olduğunu görmek yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada yakinini ölmüş görmek işinde büyük zaferler elde edeceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına tabir olunur.

Rüyada yakinindan para almak kişinin afiyette olacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada yakininin hamile olduğunu görmek şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments