Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakinini kaybetmek

Rüyada yakinini kaybetmek

Rüyada yakinini kaybetmek gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına delalet eder.

Rüyada yakinini kaybetmek gördüyseniz:

  • Başkaları veya sosyal yaşamınız için gereğinden fazla harcama yaptığınızı fark edebilirsiniz.

Rüyada yakinini kaybetmek mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yakinini öldü görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yakininin mezarini görmek geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada yakin birinin öldüğünü görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, en tepkedeki kimse olacağına yorulur.

Rüyada bir yakinini ölmüş görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine yorulur.

Rüyada yakininin evlendiğini görmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada yakininin hamile olduğunu görmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada yakinini ölmüş görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, rahmete vesile olacak gelişmelere inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments