Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakinini ölmüş görmek

Rüyada yakinini ölmüş görmek

Rüyada yakinini ölmüş görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, kimseye borçlanmayacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret eder.

Rüyada yakinini ölmüş gördüyseniz:

  • Evlilik ya da aşk ilişkileriniz zayıf durumdadır.

Rüyada yakinini öldü görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, iyi bir zanaatkar olunacağına işarettir.

Rüyada yakinindan para almak dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, günaha gireceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına inanılır.

Rüyada bir yakinin kanser olduğunu görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yakinini ölmüş görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına delalettir.

Rüyada yakinini ölmüş görmek işlerinin azalacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yakininin mezarini görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakinini kaybetmek şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına işarettir.

Rüyada yakinlarinin öldüğünü görmek özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments