Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin hapse girdiğini görmek

Rüyada eşinin hapse girdiğini görmek

Rüyada eşinin hapse girdiğini görmek eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin hapse girdiğini gördüyseniz:

  • Özgürlük ya da özgür düşünme arayışınız artıyor.

Rüyada eşinin hapse girdiğini görmek haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, hem mal ve para kaybedeceğine delalettir.

Rüyada çocuğunun hapse girdiğini görmek insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin hapse girdiğini görmek neredeyse mahkemelik olunacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına işarettir.

Rüyada başka birinin hapse girdiğini görmek iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada babamın hapse girdiğini görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin hapse girdiğini görmek ümitlerinin son bulacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Rüyada tanıdığının hapse girdiğini görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına inanılır.

Rüyada hapse girdiğini görmek yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, bereketin artacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments