Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir ünlüyle tanışmak

Rüyada bir ünlüyle tanışmak

Rüyada bir ünlüyle tanışmak her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, bunalımlı günler geçirileceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine alamet eder.

Rüyada bir ünlüyle tanışmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya kişisel planlarınızı ilgilendiren hangi konuları geliştirmek istiyorsanız, şimdi başlamanız etkileyici sonuçlar almanıza yardım edebilir.

Rüyada ünlü birisiyle tanışmak hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına yorulur.

Rüyada bir ünlüyle tanışmak deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada ünlüyle tanışmak sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada ünlü biriyle tanışmak daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Rüyada yeni bir insanla tanışmak hayatının aksiliklerle geçeceğine, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada erkeğin ailesiyle tanışmak büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisiyle tanışmak sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, her anlamda güçleneceğine inanılır.

Rüyada tanışmak istediğin birini görmek zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments