Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanışmak istediğin birini görmek

Rüyada tanışmak istediğin birini görmek

Rüyada tanışmak istediğin birini görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, kişinin başarılarının artacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, hayatının başarılarla dolacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, çaresizleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanışmak istediğin birini gördüyseniz:

  • Yalnız bunu fazla ciddiye alarak, ek sorumluluklar yüklenmemelisiniz.

Rüyada tanışmak istediğin birini görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine rivayet eder.

Rüyada bir ünlüyle tanışmak hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, huzurlu günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ünlü birisiyle tanışmak bir düşmanın kötü haberini almaya, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına inanılır.

Rüyada genç bir kızla tanışmak kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kızla tanışmak uzaktan haberler işiteceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada bir erkeğin ailesiyle tanışmak kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşın ailesiyle tanışmak azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin babasıyla tanışmak yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments