Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü birisiyle tanışmak

Rüyada ünlü birisiyle tanışmak

Rüyada ünlü birisiyle tanışmak sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada ünlü birisiyle tanışmak gördüyseniz:

  • Yeni kimselerle tanışmalar veya ilginç bağlantılar kurma fırsatları yakalayabilirsiniz.

Rüyada ünlü birisiyle tanışmak zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine işarettir.

Rüyada ünlüyle tanışmak kolaylık elde edeceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine tabir olunur.

Rüyada bir ünlüyle tanışmak elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine yorulur.

Rüyada ünlü biriyle tanışmak yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kişinin ailesiyle tanışmak kötü yönde hareket edeceğine, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, çok para kazanacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisiyle tanışmak ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada doktorla tanışmak bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kadınla tanışmak deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments