Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin ailesiyle tanışmak

Rüyada erkeğin ailesiyle tanışmak

Rüyada erkeğin ailesiyle tanışmak maddi olarak zarar edileceğine, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, sağlıklı bir kişi olmaya, rızkının kesilmeyeceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin ailesiyle tanışmak gördüyseniz:

  • Geceye doğru baskı altında, engellenmiş, sınırlandırılmış veya huzursuz hissedebiliriz veya artan işler ya da yükler bizi yorabilir.

Rüyada erkek arkadaşın ailesiyle tanışmak ün sahibi olacağına, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına delalettir.

Rüyada bir erkeğin ailesiyle tanışmak iyi halin geleceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına işaret eder.

Rüyada erkeğin ailesiyle tanışmak en yukarılara çıkacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeğin ailesiyle tanışmak var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek arkadaşının ailesiyle tanışmak çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, rızkının sonsuz olacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının ailesiyle tanışmak düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kızın ailesiyle tanışmak beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, hem de çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada sevdiği kişinin ailesiyle tanışmak terfi alamayacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments