Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü biriyle tanışmak

Rüyada ünlü biriyle tanışmak

Rüyada ünlü biriyle tanışmak yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine alamet eder.

Rüyada ünlü biriyle tanışmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda baskı giderek daha da artıyor olabilir veya tam tersi, siz, baskının dozunu arttırma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada bir ünlüyle tanışmak içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ünlü biriyle tanışmak yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına delalettir.

Rüyada ünlüyle tanışmak gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, tüm sorunlarının biteceğine delalet eder.

Rüyada ünlü birisiyle tanışmak kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, husumetlerin başgöstereceğine, maaşının artacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın bir erkekle tanışmak kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, kazançlı işler yapılacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşın ailesiyle tanışmak hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına tabir olunur.

Rüyada yeni bir kızla tanışmak gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada yabancı bir adamla tanışmak kendini dinine daha fazla vereceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments